Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Gondolatok a könnytárból - mai gondolatom

2009.12.08. 07:53 | Droli | 4 komment

Címkék: hell.blog.hu blogparodia

246 éve halt meg Bocskai Eusebius.

Bocskai Eusebius 58 éves korában, 1763-ban hunyt el Kézdivásárhelyen. Tudom, hogy ez a kutyát nem érdekli, de szeretném bemutatni ennek a kérlelhetetlen férfinak az életét, részletesen, hasonlóan, mint Károly Róbert koronázását.

 

Bocskai Eusibius 1705-ban született Kézdivásárhelyen, Bocskai Béla és Lakatos Elvira harmadik gyermekeként. A leírások szerint hátán három anyajegy volt, fején kis púp, az orra meg szeplős volt. Féléves korában már egyedül ült a vécén, egyévesen meg már tudott kézzel-lábbal enni. Szülei persze felismerték a benne rejlő tehetséget, s ezért már háromévesen megtanították németül, angolul és törökül, így a gyermek ötéves korában már folyékonyan fordította a kurucinfót. Hatévesen beíratták a Bocskai Akadémiára, majd innen a Malév felügyelőbizottságába került, mint külsős tag. Tízévesen megjelent a könyve ”Török igeragozás jelen időben” címmel. És itt befejezem, mert mennem kell sörér'.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr11560590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.12.08. 09:16:06

Ezen megint jót nevettem. xD

Veronikamama 2009.12.08. 10:47:19

A BKV-nál milyen posztot töltött be?

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.12.08. 12:01:47

Amúgy remek a "gondolatok a könnytárból" blog, de a fent említett posztot olyan hirtelen befejezte a szerző, hogy megihletett :-)
süti beállítások módosítása