Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Idióta kacatok - a leghaszontalanabb tárgy

2009.12.01. 07:49 | Droli | 2 komment

Címkék: blogparodia standby.blog.hu.

Bevallom, időnként élvezettel olvasom az Idióta kacatok blogot, s most nem is igazán paródia következik, hanem egy kiegészítés: ugyanis a világ legfeleslegesebb tárgya szerintem a zenélő karácsonyi plüss! Tudjátok, ezek olyan plüsstélapók-plüssállatok, melyek télapóöltözetben félig eléneklik a „Rocking around the Christmas Tree” című örökzöldet. (Gondolom azért félig, mert ha teljesen elénekelnék, akkor a többletmemória 5 Ft-tal többe került volna, s hát kőccségcsökkentés van.) Bemegy emberünk a boltba, elmegy egy ilyen polc előtt, s tapsra-dobbantásra rögtön az egész polc előadja a karácsonyi „Önök kérték” egyórás műsorának egyvelegét fél percben. Emberünk jót röhög rajta, megveszi az első kezébe esőt, kifizet érte X ezer forintot, s viszi is haza, megmutatni a családnak, akik szintén jót röhögnek rajta. A szórakozás kb. 5 percig tart, utána ez a plüss is megy a többi közé.

 

Azért ne legyünk igazságtalanok, mert ennek plüssnek vannak további felhasználási lehetőségei is. Például remek kutyajáték lehet a továbbiakban, s az egész utca boldogan nézheti hogy a kutya marcangolja a télapót. (Zárójelben, akiknek macskájuk van: ha a macska nem hajlandó elmenni a kedvenc fotelünkből, mert neki jogai vannak, akkor rakjuk mellé a zenélő plüssöt, s hagyjuk, hogy előadja kultúrműsort. Garantált sikere lesz, a macskát meg ne felejtsük el kiengedni az ajtón.) De alternatívaként elajándékozhatjuk egy ismerősnek, aki nagyon fog örülni neki, s 5 percig azt hiszi, hogy tényleg szeretjük. (Másnap meg már azt is elfelejti, hogy kitől kapta, de ez most mindegy.) A dolognak egy buktatója van, ha következő évben meg ő adja ajándékba nekünk azt a plüssöt, amit mi neki az előző évben. Ebből kifolyólag kiterjesztett esetben a plüss akár értékmérőként vagy cserealapként is funkcionálhat: fizethetünk vele, bevezethetjük a tőzsdére, értékállóbb, mint a forint, azt elhihetitek.

 

Így visszaolvasva nem is olyan haszontalan ez a karácsonyi zenélő plüss. Úgyhogy a leghaszontalanabb dolog büszke címét másnak kell viselnie: mi legyen az?

 

· 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr311560582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: https://www.youtube.com/watch?v=Z-v-hMaW5yk 2019.05.25. 10:08:16

Ha rajongsz az amerikai márkákért, a Designer Outlet biztosan törzshelyed lesz - Budapest Butik

Trackback: https://www.youtube.com/watch?v=Z-v-hMaW5yk 2019.05.22. 10:04:48

Átlátszó PLA filament, kólás üveg - 3D nyomtatás blog

Trackback: https://www.youtube.com/watch?v=Z-v-hMaW5yk 2019.05.14. 12:41:37

Magnézium, Foszfor, Klór, Mangán - Dietetika mindenkinek

Trackback: https://www.youtube.com/watch?v=Z-v-hMaW5yk 2019.05.14. 11:40:28

austin speed dating - Prozac sildec pe dm syrup ok to take together

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2009.12.04. 13:53:56

itt egy árva komment sincs

upsz, ezt elcsesztem :DDDD

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.12.06. 23:49:45

Szerintem egyértelműen az illatosított WC papír viszi a pálmát. Komolyan érdekelne, hogyan jött és alakult ez a hihetetlen ötlet...
süti beállítások módosítása