Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

MEDIQ - sértésinfluenza

2009.09.22. 08:33 | Droli | 4 komment

Várhatóan óriási szenzációval rukkol elő nemsokára kutatócsoportunk Prof. Dr. kandidátus Dr. doktor Juhos Dániel orvoskutató, MTA tag, GTA tag és címzetes hatökör vezetésével: megtaláltuk a sertésinfluenza ellenszerét!

Nemrég egy amerikai kutatócsoport óriási jelentőségű felfedezést tett (itt olvashatjátok a jelentés első oldalát, a többit államtitoknak minősítették): kapcsolatot próbáltak keresni a sertésinfluenza és a madárinfluenza között, de nem találtak, mert a sertésnek nincsen szárnya. Azonban ha visszaemlékeztek tanulmányaitokra, tudhatjátok, hogy szárnyas lovat már ismerünk, ez a pegazus! Tehát ha egy pegazust megfertőz egy sertésinfluenza és egy madárinfluenza, akkor a két vírus mutálódhat, s létrejöhet a lóinfluenza, amit szintén nem tudunk gyógyítani, de ennek kapcsán újabb pénzekkel lehetne lehúzni a kormányzatokat. (A csoport ezen kívül tervbe vette a hörcsöginfluenza és a szúnyoginfluenza kifejlesztését is.)

Kutatócsoportunk ezen a nyomon indult el, de mi nem szárnyas lovat akartunk létrehozni, hanem szárnyas disznót! Először a sertést figyeltük meg, s hosszas kutatómunkával a következőket állapítottuk meg: 1. a sertés röfög. 2. ha a sertés nem röfög, akkor már lehet perzselni. 3. a sertés és Sanyi bácsi büdössége között egyenes arányosság áll fenn. (erről lásd a lenti grafikont.) Ezután megpróbáltuk a sertésben és a tyúkban lévő polimer kötéseket dimer kötésekké átalakítani, úgy, hogy mindkettőt forró vízbe raktuk. Az eredmény egy remek sertéstyúkhúsleves lett, mely némi vöröshagymával kiválóan alkalmazható nátha ellen!

Ábramagyarázat: A kísérlet során először megállapítottuk, hogy ki a disznó, s ki Sanyi bácsi, majd sört itattunk velük, s a kilences skálán mértük, melyikük a büdösebb. Mint az ábra is mutatja, a sör fogytával Sanyi bácsi nyert.

Ezen felbuzdulva jól berúgtunk újabb kísérletbe kezdtünk, melynek célja az volt, hogy szárnyat rakjunk a disznóra. Kipróbáltuk a Red Bullt, melynek szárnyakat kellett volna adnia, de nem adott, ehelyett a malac körbe-körbe rohangált egész nap, lefogyott, sportosra vágatta a frizuráját, majd vett egy Audit, s azzal villogott a kocáknak. A szárnyas betét szintén nem segített, mert a disznó a nehéz napokon fejfájásra hivatkozva mindig elvonult, s tévét nézett. Azonban itt tettünk egy fantasztikus felfedezést, mely alighanem megváltoztatja az emberiség jövőjét: ugyanis a malacnak a Mónika show nézése közben nemcsak az agysejtjei, hanem az influenzavírus-sejtjei is pusztultak! A hatás fokozása érdekében levetítettünk neki egy Kiszel Tünde interjút, ezeregyszáz Barátok közt részt, három Joshi Barat beszélgetést, valamint azt a műsort, ahol Fekete Pákó megmutatja a fenekét; az eredmény lenyűgöző volt, a malac teljesen meggyógyult! Mivel azonban ez a kezelés óriási szenvedést okoz a betegnek, s Röfi is inkább sírva könyörgött kemoterápiáért, ezért egyelőre emberen még nem mertük kipróbálni. Mindenesetre most azon dolgozunk, hogy Mónikát és Kiszel Tündét egy tablettába préseljük, illetve Anettkát egy kapszulába.

Update: A poszt elején írt feltételezést immár tényként közölhetem: sikerült olyan tablettát kifejleszteni, melynek semmi mellékhatása nincs, s hatékonyan gyógyítja a sertésinfluenzát és a lábgombát. A magyar kormány már lépett is az ügyben; a molekulát, a gyártás jogát és a licenszet eladta 12 forint 50 fillérért egy ciprusi offshore cégnek, de jó hír, hogy a szerződés értelmében Magyarországon kedvezményes, tablettánkénti 12.000 Ft-os fogyasztói áron lehet majd megvásárolni a terméket.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr301397136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása