Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Hogyvolt! - Az előző rész tartalmából...

2009.09.18. 07:42 | Droli | 4 komment

Ott hagytuk abba, hogy Julian elment Christine-hez, hogy megkérdezze, nem látta-e Rubenst és Angelot (emlékezhettek rá, a kamera ráközelített Christine fejére, aki elég megdöbbent fejet vágott). Persze nem látta, de átküldte őket Sylviához és Manuelhez, hogy ott keressék meg Vivient, akivel épp az előbb beszélt Robert telefonon az aznap esti piálásról. Erre Julian sértődött fejjel becsapta az ajtót, beült az Audi A6-osába, melyben volt szervókormány, klíma meg bólogató Che Guevara figura, s elindult Dave-hez. Útközben benézett George-hoz meg Clarke-hoz, akiknél éppen Roberta, Carlos, meg legalább még tíz gyerek vendégeskedett, s megkérdezte tőlük, hogy hogy vannak (választ nem kapott, erről a következő két rész fog szólni). Bernard nem volt ott. De mikor megcsörrent a telefon, s Diego kérdezte, hogy nem látta-e Chavezt és Pauletát, akkor inkább elköszönt. Mivel Messi éppen Barcelonában volt, ezért úgy döntött, hogy most nem nézi meg, hogy Romario valóban a kocsmában iszik-e Ronaldoval meg Decoval.

Következő jelenet: Ricardot látjuk Paulával és Rodrigezzel, amint éppen Sergioval, Romával és Titioval beszélgetnek. A háttérben csipkebokor, mellette galagonyabokor, előtte ribizlibokor, mögötte málnabokor, kettővel jobbra két cseresznyefa és egy meggyfa, közte egy banánfa, három pálmafa, négy tölgyfa és egy kofa. Julian mire mindegyiken keresztülmászik, leszáll az este. Az udvaron találkozik egy szép, kék szemű kisfiúval. „Hogy hívnak?” - kérdi Julian. „Julio Pablo Esperanio Jesus Maria Andantena de la Hoya Consuela Isaura Portorica Fidel Aurelio Fernando Portugalo Maco Ronaldo Lucio Wolfgang Amadues Mozartnak. Ha akarod, megmutatom a varázsfuvolámat”. Julian akarja. Elmegy. Dave utána. „De jó, hogy Bobby nem látta. Ő biztos kiverte volna. A balhét.”

Bent a házban party van, rengeteg vendég, pincérek, latin zene. A házigazda fényképeket mutogat: „Oh, láttad volna, a kis Paulo milyen édes volt, mikor megette a cápa! Milyen aranyosan kapálózott csepp lábaival!” Julian is belép, s szerelméhez, Julia Margareta de la Moyahoz (lánykori neve: Lakatos Margit) fordul: „Ó, szerelmem, nem bírom nélküled! Mikor hozzámbújtál, mikor megcsókoltál, olyan tisztán emlékszem rá, mintha ma lenne! Tegnap volt amúgy. Gyere hozzám feleségül, persze csak 200 rész múlva, mikor kiderül, hogy van egy gonosz ikertestvéred, aki azon ármánykodik, hogy minket összeugrasszon!”. Julia válaszol: ”Nem mehetek, drágám! Éppen megy a Barátok közt 4213. része, melyben Magdi anyus szellemeskedik!” Julian megsértődik, s otthagyja. A házban a leendő apósa jópofizna vele, de Julian képen önti pezsgővel. Erre a teljes társaság felhördül, s az apa kizavarja Juliant a házból, s közli vele, hogy legalább 50 részig nem jöhet vissza, s akkor is csak úgy, hogy garantál minimum egy ágyjelenetet. Ezt Julian ágytálnak érti. Hopp, egy konfliktus, amire ki lehet hegyezni a következő 10 részt!

 

A következő rész nagy izgalmakat ígér, megtudhatjuk például, hogy sikerül-e Rodrigeznek kifújni az orrát zsebkendő nélkül, illetve miért szorítja a cipő Dave lábát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr511377828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.18. 08:41:02

Jól leírtad, hogy miért nem olvasok sorozatokról szóló blogokat. Minek?

suo tempore 2009.09.21. 17:51:35

ez annyira élethű volt,h a 5. sornál abba is hagytam az olvasást... :)))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.09.22. 12:25:45

Nagyon jól leírtál egy brazil szappanoperát, csak épp a tipikus hogyvoltos sorozat minden, csak nem ilyen...
süti beállítások módosítása