Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Masszázsblog - Masszírozzon meg az APEH!

2009.09.15. 08:05 | Droli | 12 komment

Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy én csak AZÉRT járok masszázsra, meg hogy engem csak AZ érdekel! Ez nem igaz, ez hazugság, ez... ez … ez... hm, ez az, bébi, csináld csak! Amíg a bébi csinálja, olvassátok el B. levelét, akit egyenesen az APEH-nál masszíroztak meg!

 

Nem is tudtam, hogy manapság már az APEH-nél is masszíroznak. Egy barátom mesélte nekem, hogy múltkor bent volt, jól megszorongatták a tökeit, a gatyáját is leszedték róla, de ahogy ő fogalmazott, a végén azért „jól megszopatta őket!” Nem gondoltam volna, hogy az APEH már ilyennel is foglalkozik, de hát biztos nagyon kell a pénz az államnak, s az adókból már nem folyik be elég, ezért más dolog után néznek, ami befolyik. Fel is hívtam a megyei APEH-et időpont-egyeztetésre. A telefonos kisasszony csodálkozott is, hogy én magamtól szeretnék menni; ahogy ő mondta, ezt ők szokták véletlenszerűen kiválasztani (de jó a szerencséseknek!), de végül is miért ne? Beírt hétfő délutánra.

 

A megbeszélt időpontban meg is jelentem. Egy tágas váróba kísértek, s nemsokára egy igen dekoratív kosztümös hölgy szólított: fáradjon be az irodába! Hm, ahogy riszálta előttem a fenekét, rögtön éreztem, hogy a nadrágomban meredezik a... számlatömb. „Foglaljon helyet!” - mondta, s én valósággal belehuppantam a kényelmes pihe-puha fotelbe. Csodálkoztam, hogy nincs sehol masszázspad, de gondoltam, ez egy ilyen foteles masszázs lesz. Az újdonság egészen felizgatott, s már egészen ellazultam, mikor a hölgy megkérdezte: „És mekkora volt a múlt hónapban a kiadása?”

Ezen a kérdésen megrökönyödtem. Az igazság az, hogy nem szoktam méregetni, de az asszony sem, jön, ami jön, s annyi. „Magának nincs nyilvántartása?” - kérdezte a nő. Hát, van, itt van a telefonban, de álneveken, hogy az asszony rá ne jöjjön. A hölgy gúnyosan rámnevetett: „Fogadjunk, hogy a könyvekben jóval nagyobb szerepel, mint a valóságban!” Hát, kisanyám, azért nem panaszkodom, másrészt legutoljára 15 éves koromban mértem, könyvet meg már akkor sem vezetem róla! Mindenesetre megriszálta magát, s közölte: „Nyugodjon meg, elkapom a mogyoróit, s mindent kicsavarok magából!” Hát, drága, erre várok már vagy tíz perce! A thai masszázszalonban ekkora már úgy érzem magam, mint egy kivert kutya! (De jó a kutyának!)

 

De még most sem kezdett el vetkőzni, továbbra is ott ült a székében velem szemben, s pötyögött valamit a számítógépén. „Uram, elhozta magával a számlatömbjét?” Várjál csak anyukám, a számlát neked kell majd adnod, de annyira nem ragaszkodom hozzá. „Mi az, hogy nem szokott kérni? Maga köteles minden bejövő számlát megőrizni öt évig, s kérésre nekünk bemutatni!” Hát, ez nem komplett! Még hogy én otthon őrizgessem a számlákat erről, aztán ha az asszony meglátja, hogy mire költöm a pénzt, jelenetet rendez! Ezt diszkréten kell intézni, számla nélkül! A nő teljesen kikelt magából, s hadonászott a kezeivel, de még sajnos mindig rossz helyen. „Maga ezzel vétséget követ el, s most nagyon meg tudnám magát büntetni!” Ez az, te állat, rossz voltam, büntess meg! Csak masszírozd már ki először a nyakamból ezt a görcsöt, meg máshonnan is azt a görcsöt, mert már nem bírom!

 

Megkérdeztem tőle, hogy mikor kell már levenni a ruhámat, illetve a gatyám maradhat-e még. Erre nevetni kezdett: „Ott még azért nem tartunk! Higgye el, nekem nem az a célom, hogy megbüntessem, s elvegyem mindenét, hanem az, hogy maga rendesen befizessen mindent.” Mi a fene, még el sem kezdte, s már a pénzre célozgat? Mégis, mennyi lenne? „Magának kétmilliós tartozása van felénk, ezt kellene befizetni erre a számlára!” Milyen tartozásról beszél ez a fruska? Soha nem jártam itt azelőtt, másrészt meg a kétmillió forint kicsit drága; az exluzív thai masszázsszalonban megcsinálnak mindent huszonötért, ráadásul kihagyják ezt az idegesítő beszélgetést! „Jó, lehet beszélni arról, hogy kevesebb legyen, vagy kérhet részletfizetést” Mi van? Ilyenről még nem hallottam, pedig elég sok helyre járok, prostikhoz is, de ha részletfizetést kérnék, azt hiszem, amit ott kapnék, nem tenném ki az ablakba! „Egyelőre fejezzük be a vizsgálatot, jövő héten jöjjön be, s hozza a könyveit is!” Mi az, hogy fejezzük be? Még el sem kezdtük! S milyen könyveket hozzak be? Jó, nincs sok, van az Egri csillagok meg pár pornólapom, de mit akar ezzel? De csak néztem, ahogy feszes mellei fel-le mozognak, s kezével beletúr hosszú hajába... Így felálltam és elmentem.

 

Végül is jó volt, csak kicsit újszerű, Nem tudtam, hogy szóban is lehet masszírozni. Jövő héten ismét megyek. Már alig várom :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr281358673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2009.09.15. 09:04:27

"Így felálltam és elmentem."
Zseniális..:) A múltkori gyengébb Cukiságért bőven kárpótol..:)

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2009.09.15. 12:16:41

Előbb-utóbb minden jó, népszerű blog sorra kerül, így meg is bántódtunk volna, ha mi kimaradunk!
A dolognak van egy kis sajátos pikantériája: a blogot támogató (és a szerkesztésébe is egyre jobban belefolyó) masszázsinfó szerkesztőségét évek óta üldözi egy bomlott elméjű akárki, ő szokott az APEH-hel és a rendőrséggel felváltva fenyegetőzni.
Neki ez a paródia most nyilván dupla élvezet! :-)

Kösz hogy szóltatok és további sok jó poént, sok mókát és kacagást kívánunk!

a masszblog szerkesztősége

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.09.15. 14:23:25

@masszázsblog: köszönöm a jókívánságokat,s hasonlókat nektek is :-)

dzsedi 2009.09.15. 14:45:02

beröhögtem. király volt.

ChPh 2009.09.15. 15:23:51

ezmekkora volt :)

suo tempore 2009.09.15. 15:25:55

ennek az eredetije kimaradt az életemből, és ki is fog, ez a kurvázós pasik műfaja

ennek ellenére az írás tetszett :)

Maestro 2009.09.15. 16:12:22

de beteg.... :DDDDD

masszázsblog · http://masszazs.blog.hu 2009.09.17. 11:17:30

@suo tempore: mindenki azt a blogot olvassa, amelyiket akarja, de ha egyszer valakinek a masszázsblog kimarad az életéből, mégis honnan tudja, hogy miről szól?

Amúgy nagy tévedés, a kurvázós pasikat általában a kommentelők emlegetik, a masszázsblog posztjait viszont férfiak és nők írják, mostanában főleg a házastársi hűség nagy kérdéseit boncolgatva.

suo tempore 2009.09.21. 17:50:03

egyetlen postot olvastam, ahol az illető azt fejtegeti,h a családja érdekeit képviseli, ha kurvázni jár (de hívhatjuk masszázsnak is)

őszintén megható volt ez a házastársi önfeláldozás :P

a kommented alapján nem feltételezem,h a többi post ettől olyan nagyon eltérne, szóval továbbra sem leszek a törzsolvasótok, de ettől eltekintve kívánok nektek még sok őszinte postot és hasonló kommentelőket
süti beállítások módosítása