Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Eszperente - Ezt tettem

2009.09.02. 08:00 | Droli | 13 komment

Címkék: eszperente

Te nem sejted: eme eszperente nyelv rettenetes egy teher. Pesten nevelkedtem egy telken; rengeteg meleg tejet ettem teveeledellel. Egyetemet Debrecenben tettem le, s ezermester lettem. Kereskedelemben helyezkedtem el, egy hetvenegyezer lelkes helyen. Kecelen vettem telket, mert Pesten nem kerestem eleget. Kertet tervezek: lesz benne kecske, fecske, meg szerzek verebet, egeret s negyvenegy ebet, mely neves nedvet ereget.

 

Lett egy kedvesem, teste kecses, melle feszes, fedetlen, de nem vehettem el, mert neve nem eszperente. Helyette nejem Eszter lett, terjedelmes testtel, enyhe ferde fejjel, keskeny mellel, s rettenetes hebrencs! Este meccset lesek, sert vedelek, s elszendergek mellette. Nejem persze felesel: szex lesz? Nem lesz, mert rengeteget fecsegsz! Hengeres szervem erre nem gerjed! Erre megver! Ebben verhetetlen. Persze egyszer szerelmeskedtem vele, erre lett egy gyerek, neve Evetke, de egyke lesz, mert nejem nem engedem fekhelyemre! De egyszer megteszem: szereket fecskendezek eme rettenetes testbe, s erre felmegy mennyekbe!

 

Egyetlen szerelmem e zene, melyre hetente egyszer reppelek: Tedd meg velem! Csendet nem keresek, eleget szenvedek rettegett nejem mellett! Gebedjen meg! Hetente teszek netre szellemes jegyzeteket – persze eszperente nyelven. Telente egy keveset edzek – ezt szeretem, mert ezzel meccsen remekelhetek -, meg szekeret vezetek. Ezen nevetsz? Lekeverek egyet neked!

 

Rejtett tervem? EGYSZER ELMEGYEK EGY TANKCSAPDA KONCERTRE, S JÓL BEBASZOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr131307385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.09.02. 08:08:42

Nekem tetszett, remegve nevetek.

Dulifuliokoska 2009.09.02. 12:29:03

"negyvenegy ebet, mely neves nedvet ereget."

Kerted, ebek kedvenc hencserhelye neves lesz, meg beleknek letett eledele hever szerte....

Deuce Bigalow 2009.09.02. 12:53:25

ezt a xart már megint...

desszert · http://eszperente.blog.hu 2009.09.02. 12:54:26

thenx e respektet, mellyel en-nyelvemen szerkesztetted e jegyeztet! :)

"ennen levemben" · http://eszperente.blog.hu 2009.09.02. 12:56:40

E webhelyet (eszperente.net) vetted nyelvedre? Ez esetben eme jegyzetedet kedves nyelvremeknek veszem!

"ennen levemben" · http://eszperente.blog.hu 2009.09.02. 13:05:47

@"ennen levemben": egek, ezt nem jeleztem nektek: eszperente.net =eszprente.blog.hu
Mellesleg nejednek nem lehet kellemes melletted! Mely esetben felmegy mennyekbe s el lesz temetve, rendemberekkel te leszel elvezettetve! S zene lehet egyetlen szerelmed, meg egy merevszerves fegyenc.

suo tempore 2009.09.02. 19:58:01

ezért kibszottul kár volt, ez eredetiben is egy vicc, viccet parodizálni meg elég értelmetlen dolog, pláne,h szar ez mindenhogy

Liora · http://www.pallas70.hu/marketing-kepzes.php 2009.09.09. 14:56:20

@Deuce Bigalow: @suo tempore: nem tudom mi bajotok, szerintem igenis vicces. Egy viccet is lehet parodizálni, szerintem jól ki lett figurázva a blog.
Azt meg alapból nem értem, hogy minek olvastok olyat, ami nem tetszik? Ennyi felesleges időtök van?
süti beállítások módosítása