Paródiák

Blogparódiák, hírparódiák, meg minden egyéb, időnként verses formátumban, időnként prózában, ahogy éppen jólesik.

Ezt írjátok ti

Malackaraj - hogyan öljük meg férjünket a főztünkkel?

2009.08.14. 08:09 | Droli | 6 komment

Címkék: malackaraj

Mindenekelőtt Evetke tegnapi kommentjére szeretnék reagálni: nem, a gombás hús nem úgy készül, hogy megvesszük a Tescoban, és elvisszük a bőrgyógyászhoz.

Miért is akarjuk megölni férjünket? Például ha megcsal. Ennek jele lehet például az, ha az eddigi jó zaftos sertéspörkölt után elkezd érdeklődni a friss pipihús iránt némi egzotikummal fűszerezve vagy egyre gyakrabban megy el otthonról, mert "kell MajorAnna". (Ha esetleg kijelenti, hogy ő mostantól mindent csak Erős Pistával akar csinálni - hát, akkor nagyobb baj van.)

Minden férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út - ez a mondás nem teljesen igaz; ezt tanúsíthatja az is, aki úgy próbálta szívenszúrni a férjét, hogy hasbaszúrta konyhakéssel. Mi egy cseppet kíméletesebb utat szeretnénk mutatni: hogyan öljünk étellel? Bizonyára sokan emlékeznek rá, mikor kezdő háziasszony korukban a férj percekig öklendezett a vécé felett, aztán "inkább rendeljünk valamit, szívem" dumával próbálta elérni, hogy életben maradjon - nos ennek most már vége! Próbáljuk ki a következő receptet:

Vegyél friss karajt a hentesnél. Rakd ki a napra úgy három hétig. Ezután bundázd be, szórj rá ánizst, csipet sót, pirospaprikát, fél kiló homokot, rajzszöget, E404-et és egy T 34-es tankot. Ha mindez megvan, süsd ki olajban. Olajat csak primőr helyen vásárolj, a legjobb, ha rögtön az araboktól veszed meg, nyersolaj formájában. Mikor kész van, rakd rá azt a döglött macskát, amelyik el akarta lopni a napról a húst. Köretnek a következőt ajánlom: hámozz meg 1 kg burgonyát, hagyd benne a kést, majd apríts rá némi faszenet, s mindezt párold 200 fokon. Uborkasalátával tálaljuk, de a salátában az ecetet helyettesítsd hígítóval! Jó étvágyat!

(Ha esetleg a férj mindezek ellenére nem purcan ki, akkor nézesd vele végig a Barátok közt összes részét egyszerre. Vigyázat, nagy szenvedést okoz! Most elárulok egy titkot: Magdi anyus is így fog meghalni.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://blogparodia.blog.hu/api/trackback/id/tr371293110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Droli · https://soundcloud.com/drolimusic 2009.08.14. 11:13:00

Eszembe jutott a Rém rendes család egyik jelenete:
- Mi van ma vacsorára, Peg?
- Semmi.
- Tegnap is az volt!

:-))))

váj mí 2009.08.14. 14:18:43

Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy lehetőleg bioburghonyát kell használni, és nem ám hiperekben megvenni, hanem csakis a piacon a Bözsi nénitől személyesen, mert a Marcsa néni gyomirtózza. Ugyanígy az uborkával is.
Ja, és a karaj csontos legyen, avagy sem? Az ánizs helyettesíthető szurokfűvel? Vagy akkor túl olaszos lesz az ízvilág?

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.08.14. 16:51:32

És azok számára akik kaviáros lazacon szocializálódtak, szavasgomba mártásban, nem adtál fel kérdést,hogy ők odahaza hogy csinálják, hogy ne üssön ki az íz :)

Vorg a Halhatatlan Báró 2009.08.15. 23:08:06

Hasba szúrás, ozt kész, fene se fog főzőcskézni, ha az a tervem, hogy kinyírom :)

Ismét egy jó írás, köszi!

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2009.08.20. 15:00:51

@Droli:

Hát bizony, férjgyilkos receptből van egy-kettő. :)

Jó a post, főleg a "hagyd benne a kést" fordulat, viszont hiányzik a nagyméretű, aprólékos fotó a nyers húsról! Alap! :)

Vidi Rita · http://www.hosnok.hu 2009.09.07. 18:41:01

:DDDDDDDDD
"Ezután bundázd be, szórj rá ánizst, csipet sót, pirospaprikát, fél kiló homokot, rajzszöget, E404-et és egy T 34-es tankot."

E404 :DDD
T 34-es tank :DDDDDDDDDD
hát, kész vagyok teljesen, köszi! :)))
süti beállítások módosítása